Laden...
24 - 10 - 2020 door Elisabeth Hoekman

Een verrassende uitbreiding van het materieel

Het is nog al wat. Eerst een nieuwe website en nu ook nog een nieuwe uitbreiding van het materieel. Vorige maand kwam er een nieuwkomer in het materieel van C.J. Hoekman VOF. En deze ga je niet zomaar zien aankomen. Want als je bekend bent met C.J. Hoekman VOF, dan weet je dat ze als trekkers Fendt's hebben en als kranen/graafmachines volvo's. Maar daar is dus verandering in gekomen. Check snel welke materieel uitbreiding het is geworden!

Nieuw trekker

Ja het is een "nieuwe" trekker geworden. Het is nog al wat voor deze Fendt fans, want een aantal waren in de eerste instantie niet helemaal blij met de keuze voor een...

Massey Ferguson 8735. Ja, het is een rode trekker geworden. Rood en groen kleuren ook wel goed bij elkaar. Het is een nieuw avontuur want ja het is best onzeker of de Massey Ferguson voldoet aan alle verwachtingen die we er op dit moment van hebben. We hebben nu de kennis van de Fendt's en weten wat we daarvan kunnen verwachten. Ook op het gebied van reparatie en onderhoud. En bij deze Massey Ferguson is dat nog even afwachten.


Wat gaat de MF doen?

De Massey Ferguson ga je vooral terug zien voor de haakarmcarrier. Daar komt hij het best tot zijn recht met alle kwaliteiten die hij heeft.

Dus werkzaamheden als containers verplaatsen en legen, activiteiten met de vacuümtank.

Massey Ferguson - haakarmcarrier en container
Legen van een container

Waar hebben we deze MF gevonden?

We wilden een verandering van materieel vanwege een aantal redenen, die we achterwege laten, dus werd er rond gekeken naar de opties. O.a. Leendert vind het leuk om online te kijken naar aanbod van materieel. Als het geen trekkers zijn dan zijn het wel kranen/graafmachines.

Verder hebben we goed om ons heen gekeken, bij bedrijven in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan Zeelandtrac.

Na een zoektocht en verschillende trekker bekeken te hebben, hebben we gekozen voor deze Massey Ferguson 8735.

Kenmerken van de Massey Ferguson 8735

De nieuwe MF 8735 vormt volgens de producer het toppunt van de technische capaciteiten van Massey Ferguson. Men noemt het een baanbrekende nieuwe MF 8735 en biedt de meest efficiënte, effectieve en bruikbare vermogen. En hij is nog productiever dan de vorige edities. Ze geven aan dat ze de praktische eigenschappen hebben gecombineerd met stijl. Beoordeel zelf wat jij er van vindt!

 1. Vierwiel aandrijving
 2. Productie vanaf 2012
 3. High-pressure common rail injection brandstofsysteem
 4. Closed Centre Load Sensing type hydraulische pomp
 5. Maximale snelheid: 50.00km/h / 31.07mph
 6. Maximale snelheid land: 28.00km/h / 17.40mph
 7. Maximale snelheid achteruit: 38.00km/h / 23.61mph
 8. Snelheid kruipversnelling: 0.03km/h / 0.02mph
 9. Hydrostatic besturingssysteem
 10. Hefvermogen achterkant: 12,000kg
 11. Hefvermogen voorkant: 5,000kg

Zo nu heb je in het kort kennis gemaakt met de verrassende nieuwe uitbreiding van het materieel in de vorm van de Massy Ferguson 8735! Wij hebben er met veel plezier mee te kunnen werken de komende jaren.

Daarnaast hopen we dat wij aan jouw (toekomstige) aanvragen/verzoeken kunnen voldoen met deze mooie aanwinst. En we een mooie samenwerking aangaan.

En eerlijk, hij staat er goed bij zo tussen de Fendt's en Volvo's, toch?!

Tags: #nieuw, #Massey Ferguson, #werkzaamheden, #kenmerken,